Direktlänk till inlägg 11 april 2009

IQ-testet och dummerjönsen

Av Ulrika - 11 april 2009 20:26


Vill ni testa ett riktigt IQ-test så kolla här.

Ganska intressant faktiskt, det visade sig att jag är smartare än jag trodde *överlägsen*


Det är nog som Maken säger, han tror han skulle få väldigt dåliga poäng för han är inte "logisk". Och det är nog sant, vad gäller dessa typer av frågor. Visuella, språkliga, minne, logiska och matematiska färdigheter kollar dom här.

Men jämfört med mig är han mer allmänbildad, mer up-to-date i nyhetsvärlden t.ex Jag vet inte ens om brevet till Fredde Reinfeldt kom fram.

Eller vars Fredrik Reinfeldts svar till mig har hamnat.

Är han ännu statsminister?

Ska jag skriva till någon annan? Ingen aning.

Är det vår?

inte ser det då så ut här?

är det säkert?

jaha, vår ja. Det är ju iofs april men nog ser det dystert ut....


Däremot kan jag nog också räkna med sämre poäng om dom hade haft med sådant i testet som geografi, historia och allmänkunskap.

Snacka om en lallande halvidiot - en riktig dummerjöns. Jag alltså, inte så listig när det kommer till geografi t.ex Vi har ständiga diskussioner kring världens olika länder och hav, aah jag kan ju skaffa jordglob och sen glänsa *drömmer*


Så vad ska jag nu göra med min nyvunna listighet? Nå, nu ska ni inte tro att jag är överintelligent, absolut inte, tyvärr så lär inga stora uppfinningar komma från min skalle inte.

Däremot trodde jag att minnet skulle vara kaputt. Men det är klart, när man sitter och koncentrerar sig så, i vanliga livet så är jag kass *konstaterar*


Men hur kan jag nu briljera med denna test? Inte mycket om sanningen ska fram. Det är inte ofta i vardagen som man ska pricka in konstiga geometriska figurer i sitt rätta sammanhang. Orddelen var ju enkel, gillar man ord och att skriva var den lätt, men hur ofta ska man rabbla olika sifferserier baklänges? Jag har ju svårt komma ihåg va folk heter *grubblar*


Jag kan tyvärr inte komma på några lämpliga skryttillfällen med detta test för min del. Så högt var det ju inte *fnissar* men för Maken ska jag säga att det var skyhögt. Snacka om att ha tur i sitt val av kvinna ska jag säga. Hur stora är chanserna att få lägga vantarna på ett sådant exemplar som jag?

Inte stora alls, ska jag snabbt svara ifall han verkar vilja svara annorlunda.


Så, på det hela taget.

En medelålders överviktig kvinna, med olika diagnoser, sjukpensionär, extremt sjukt rolig humor (IRL-det kan ni ju inte kolla hehe), stapplande gång, rödhårig men nu gränsen till svart pga lite välfärgad mahogny.

Sen är jag ju opererad ett antal gånger, foten tre ggr, ryggen en, gallan en vilket sägs för att briljera på alla gånger jag trots allt vaknade upp efter narkosen.

Tyder på Styrka *utvärderar*

Sen har jag ju haft en ätstörning som halvt är överkommen, högt blodtryck och förhöjt kolesterol, ingen ämnesomsättning och knapphändig ork.

Vilket för endel kan verka som svaga sidor men det vet ju alla att man måste vara frisk för att orka vara sjuk! Alltså är jag extremt frisk! Skönt, var lite orolig ett tag innan jag kom på en vettig förklaring.


Men om någon ändå tvekar om mitt värde så har jag ju ett jäkligt fint IQ-test att visa upp, eller jäkligt fint var kanske att ta i... *host*  hm.. men *kommer på*:

Kan ändra på papperen så att det står att normalvärde är 82, så ser det bättre ut. Alternativt ändra på IQ-testsiffran i Paint.

Ah, nu kom jag på det. Göra testet flera gånger så att jag kan skriva upp svaren i förväg och sen köra hårt på ett snabbt avslutande test *snillrik*


Så får det bli, så får det va!

Comme ci comme ca!


"fast med små snirklar nere på c-na.... min anm."


 
 
Truddelutt

Truddelutt

12 april 2009 12:58

Men du, det är väl inte konstigt att man inte kan hålla ordning på geografin nuförtiden. Den har ju ändrats sedan vi var barn. Ändrats mycket tom. Har ju tillkommit massor av nya länder!

http://truddelutt.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Ulrika

12 april 2009 17:43

Javisst har det kommit nya länder. Och jag tror minsann haven har flyttat på sig också!

;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 24 maj 2009 10:50

  Jag har bestämt mig för att flytta min blogg, och jag hoppas verkligen att ni kommer med mig *bedjande blick och lite fjäskande ögonlockvift*   Jag har lekt lite med nya bloggen ett tag och jag gillar endel grejer som finns där men inte här. Jag ho...

Av Ulrika - 24 maj 2009 09:32

  Vädret är grått och trist, det regnar lite duggigt. Härligt för potatisen. Jag har tänkt städa färdigt idag. Ganska märkligt vilka tankar som kommer när man städar. Jag tänkte igår på när jag var frisk. Då skulle städningen klaras av på kortast möj...

Av Ulrika - 24 maj 2009 08:52

    Fast man är liten är man minst lika viktig som en stor   -Nalle Puh- ...

Av Ulrika - 23 maj 2009 19:15

  ... på hur livet ser ut. Ganska bra kom hon fram till, även om hon hade endel önskningar hon kunde tänka sig få uppfyllda. Kanske en vinst på sisådär ett par miljoner tänkte hon, vilken ro dessa pengar skulle ge, samt lite tyg och gotta till hennes...

Av Ulrika - 23 maj 2009 18:57

      Att utvecklas är att vandra närmare bestämt från en ofullkomlighet till en annan   -Okänd- ...

Ovido - Quiz & Flashcards