Direktlänk till inlägg 13 april 2009

För dom som undrar

Av Ulrika - 13 april 2009 13:59


...vad en sådan som jag häruppe i norr gör just nu kan jag tillägga att jag yr av vårkänslor skulle hämta en matta som torkade i badrummet för att hänga utomhus, vandrade rakt in i toahandtaget.

Jäklar i gatan va ont det gjorde *morrar, gläfser och skrattar*


Vi har en kvarleva efter förra ägaren ett armstöd som fälls ut från väggen för att underlätta uppresning från toan, som av oss används som torkställning av tunga mattor.


Jag kom in alldeles solförmörkad och vimsig av att äntligen få se en kvadratmeter av vår asfalt som töat fram. Då vandrar jag famlande in och stapplar rakt in i det satans armstödet.

Inte första gången heller.

Är tydligen blond på fler än hårsättet, fast nu är jag ju mörktmörkbrunrödnästansvart och därför kunde man ju tro att jag hade lärt mig..

Men alltså icke..


Bara en rapport härifrån verkligheten där jag bor. I många plusgrader och snösmältande hustak, snart är det så att man ser två kvadratmeter av asfalten. Den asfalt vi la förra hösten inför fisket och som nu sju månader senare ska betala för. Shit, trodde/hoppades dom glömt oss ;)


Sol ute sol inne, sol i hjärta sol i sinne. Och blåmärke på låret som det heter.


;)

 
 
Mofs..helt enkelt

Mofs..helt enkelt

13 april 2009 16:51

Hm jag hajjar ju snöläget iom att syrran nu är strax utanför Kiruna och har rapporterat. Men hur är det i sommar, behöver jag ta med snöskorna i juni?

http://mofs.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Ulrika

13 april 2009 17:27

Skojar du? Inte då. Då vandrar vi barfota och vi har ljust dygnet runt, japp, solsken vid tolvslagen.
Så snöskorna kan du lämna hemma (visste inte att såna behövs i nollåttaområdet), annars kan jag säkert låna ut några vanliga vinterskor om vi råkat få snö då i juni ;)

Fast det är ju annat i Kiruna *påpekar* det är ju fasansfullt mycket längre norrut och dom har ännu inte upplevt en sommar. Jo en gång, den var en onsdag *gapskrattar åt min humor*
;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 24 maj 2009 10:50

  Jag har bestämt mig för att flytta min blogg, och jag hoppas verkligen att ni kommer med mig *bedjande blick och lite fjäskande ögonlockvift*   Jag har lekt lite med nya bloggen ett tag och jag gillar endel grejer som finns där men inte här. Jag ho...

Av Ulrika - 24 maj 2009 09:32

  Vädret är grått och trist, det regnar lite duggigt. Härligt för potatisen. Jag har tänkt städa färdigt idag. Ganska märkligt vilka tankar som kommer när man städar. Jag tänkte igår på när jag var frisk. Då skulle städningen klaras av på kortast möj...

Av Ulrika - 24 maj 2009 08:52

    Fast man är liten är man minst lika viktig som en stor   -Nalle Puh- ...

Av Ulrika - 23 maj 2009 19:15

  ... på hur livet ser ut. Ganska bra kom hon fram till, även om hon hade endel önskningar hon kunde tänka sig få uppfyllda. Kanske en vinst på sisådär ett par miljoner tänkte hon, vilken ro dessa pengar skulle ge, samt lite tyg och gotta till hennes...

Av Ulrika - 23 maj 2009 18:57

      Att utvecklas är att vandra närmare bestämt från en ofullkomlighet till en annan   -Okänd- ...

Ovido - Quiz & Flashcards