Direktlänk till inlägg 19 april 2009

Köpa billigt är att köpa dyrt..

Av Ulrika - 19 april 2009 11:14


Förra veckan köpte vi ny toasits. Den gamla var murken och rutten. Ja, kanske inte murken men den såg hemsk ut, den var av trä.


Nu är det så att vi till hösten tänkte fixa till lite i vårt badrum, vi har skjutit upp utbyggnationen så vi satsar på liten förändring i stället.

Vi tänkte då köpa nytt tvättställ och skåp. Det som nu finns är tejpat och gulnat och vissa saker direkt trasiga.

Men med detta i åtanke så tänkte vi bara köpa en billig sits.


Vi drog till Coop Bygg. Dom hade massor av sitsar. Vi var rörande eniga om att vi hade en Ifö stol och tittade på sådana sitsar.

Vi tar en plast sa jag. Tyvärr är dom ju lägre men det kan inte hjälpas.

Butikskillen visade på vad dom hade, dom hade ju dessa bakelitsitsar också, passar både Gustavsberg och Ifö,lite kallare att sitta på men nu på extrapris, vissa var rea och dom låg vid kassan.


Mja, sa jag tveksamt, jag tror vi tar en plast, men då är den ju låg... mumlade jag, men tog en plast och vandrade mot kassan.

Där låg dom andra lite högre sitsarna.

-Men vi tar en sån sa vi samtidigt, då blir den ju högre också, och så himla kall kan den ju inte va.


En vecka senare........

- Make, nu får du fara och köpa en ny sits. En i trä eller en plast, raus.. jag börjar ju för fan få pinkeriproblem av denna kalla sits. Det är ju värre än på stugan, frigoliten är ju fan varm om man jämför.. väste jag irriterat.


Så, köpa billig sits var för oss köpa dyrt. Jag har ju problem med mina diskbråck, dom två nedersta påverkar blåsan, så jag måste äta medicin för att inte pinka ner mig. Och detta  problem som jag har, att inte kunna tömma blåsan helt gör mig ju känslig för bakterier med UVI-er som följd. Men med hjälp av ett piller om dagen så är jag helt kontinent, måste krysta när jag pinkar och men får inte UVI. Skitschysst byte va?


Men denna sits var för hemsk. Vi tänkte vänta med att köpa en ny träsits tills vi köpt toaskåpen, färgmatchning alltså, men antingen får vi matcha skåpen efter sitsen eller så bita i det sura äpplet och förlora en femhundring.

Inga alternativ är ju ogenomförbara, så det är bara tuta och köra.


Det ni. Har jag gjort idag. Duschat och konstaterat att sitsjäkeln ska bort. Idag!

;)

 
ANNONS
 
Johanna

Johanna

19 april 2009 11:37

Ja, min mamma har en sån bakelitsits på sin toalett och den är hemsk! Fryser ju röven av sig!

http://gr8shag.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Ulrika

20 april 2009 14:26

Så sant som det är sagt. Måste köpa en ny och lite varmare sits, om inte elsits finns?

 
Truddelutt

Truddelutt

20 april 2009 18:45

Mm syrran har en sådan där kall, lite högre, plastsits. Håller ju på att frysa ändan av sig varje gång man sätter sig på den. Burr

http://truddelutt.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Ulrika

20 april 2009 19:05

Ja,du Truddelutt. Idag har jag införskaffat en träsits, lika hög men varmare.. Fattar inte att folk köper dom, ok, jag gjorde ju det men lär aldrig göra det igen *vis nu*
;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 24 maj 2009 10:50

  Jag har bestämt mig för att flytta min blogg, och jag hoppas verkligen att ni kommer med mig *bedjande blick och lite fjäskande ögonlockvift*   Jag har lekt lite med nya bloggen ett tag och jag gillar endel grejer som finns där men inte här. Jag ho...

Av Ulrika - 24 maj 2009 09:32

  Vädret är grått och trist, det regnar lite duggigt. Härligt för potatisen. Jag har tänkt städa färdigt idag. Ganska märkligt vilka tankar som kommer när man städar. Jag tänkte igår på när jag var frisk. Då skulle städningen klaras av på kortast möj...

Av Ulrika - 24 maj 2009 08:52

    Fast man är liten är man minst lika viktig som en stor   -Nalle Puh- ...

Av Ulrika - 23 maj 2009 19:15

  ... på hur livet ser ut. Ganska bra kom hon fram till, även om hon hade endel önskningar hon kunde tänka sig få uppfyllda. Kanske en vinst på sisådär ett par miljoner tänkte hon, vilken ro dessa pengar skulle ge, samt lite tyg och gotta till hennes...

Av Ulrika - 23 maj 2009 18:57

      Att utvecklas är att vandra närmare bestämt från en ofullkomlighet till en annan   -Okänd- ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se