Direktlänk till inlägg 29 april 2009

Dagens vinnare.....

Av Ulrika - 29 april 2009 20:43


Ja, dagens vinnare är nämligen Jag.

Jo jag leder nämligen grenen bakåtsugning i röjningsolympiaden...

Jag låg ett tag tvåa men så på slutspurten tog jag till mitt ess, jo, jag dammsög baklänges, slog halvt ihjäl mig i dörrposten, stapplade ner och satt vid datorn.


Denna bedrift har tagit mig så här långt. Efter detta dammsugarheat så har jag vilat mig iform.

I form i mina termer är att jag nu inte rycker till för varje steg utan för vart tredje bara.

Så efter en kväll och natt med ingenting så kanske jag är åter i skick för nästa gren imorgon.


Mina olympiader är jobbiga. Jag kör sjukamp. Jag är nu inne i ett delheat av garderobsröjningen och den tar tid, men på gammeltantsolympiaden så får det göra det. Man bedöms på fysisk smärta och klumpiga tilltag med olika poäng.


Jag fick full pott på dammsugarheatet, det var min upphämtning på själva bakåtsugningen som gav mig dom höga poängen.

Efter uppvisande av bula och halvt ryggskott så var grensegern min.


Det är ännu i skrivande stund inte säkert vad morgondagens gren handlar om. Det är en hemlighet för alla deltagare, så att ingen får något försprång.

Örsprång däremot är en egen gren, men den gäller bara i snorolympiaden som går någon annan gång, inte just nu iaf.


Eventuella deltagare till vårolympiaden kan meddela sitt intresse, dock ska minst sju handikapp finnas, diskbråckband

fibropressur

ledamotandra

psykoprofylaktiskpolytristess-syndrom

underlängd

minnesproblematik

diskhodansarytmi

kisselikisselikissemiss-sjukan

trashanksmyalgi är symtom du kan ha eller så kan du ha andra valfria.


Tjillevippen
 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Ulrika - 24 maj 2009 10:50

  Jag har bestämt mig för att flytta min blogg, och jag hoppas verkligen att ni kommer med mig *bedjande blick och lite fjäskande ögonlockvift*   Jag har lekt lite med nya bloggen ett tag och jag gillar endel grejer som finns där men inte här. Jag ho...

Av Ulrika - 24 maj 2009 09:32

  Vädret är grått och trist, det regnar lite duggigt. Härligt för potatisen. Jag har tänkt städa färdigt idag. Ganska märkligt vilka tankar som kommer när man städar. Jag tänkte igår på när jag var frisk. Då skulle städningen klaras av på kortast möj...

Av Ulrika - 24 maj 2009 08:52

    Fast man är liten är man minst lika viktig som en stor   -Nalle Puh- ...

Av Ulrika - 23 maj 2009 19:15

  ... på hur livet ser ut. Ganska bra kom hon fram till, även om hon hade endel önskningar hon kunde tänka sig få uppfyllda. Kanske en vinst på sisådär ett par miljoner tänkte hon, vilken ro dessa pengar skulle ge, samt lite tyg och gotta till hennes...

Av Ulrika - 23 maj 2009 18:57

      Att utvecklas är att vandra närmare bestämt från en ofullkomlighet till en annan   -Okänd- ...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se